ZONDAG 18 juni 2017 • 14.30 uur

Tuur Florizoone en Claron McFadden

Accordeonist Tuur Florizoone en sopraan Claron McFadden laten in dit programma klassiek en jazz elkaar ontmoeten met prachtige songs en improvisaties.

Klassiek en jazz
Het klinkt misschien een beetje als vloeken in het kerkje, maar deze twee super muzikale artiesten weten grenzen te overschrijden, elkaar aan te voelen en aan te vullen. Een programma om naar uit kijken.

Accordeonist Tuur Florizoone weet met veel gevoel diverse muziekstijlen het instrument accordeon op een hoger niveau te krijgen. Hij is een improvisator en componist, waarmee hij het oudbollige imago van de accordeon doet vergeten. Dit heeft alles te maken met zijn brede kennis en belangstelling, zijn charisma en voelbaar spelplezier als performer en als muzikant en zijn gave om vanuit het hart van de muziekstukken de toehoorder te raken. Elk optreden is een grenzeloze aftasting van vrijheid, speelsheid en schoonheid.

De uit Amerika afkomstige sopraan Claron McFadden treedt wereldwijd op in concertzalen en operahuizen en heeft daarbij gewerkt met vele beroemde dirigenten. Ze wordt regelmatig gevraagd voor grote internationale festivals. In Nederland is ze bekend geworden van onder meer haar concert tijdens de inhuldiging van koning Willem Alexander. Vanwege haar veelzijdigheid is het voor haar elke keer weer een uitdaging om met jazzmusici te werken. Zoals nu in het Kunstkerkje in Velp met Tuur.

Film van Tuur Florizoone
Film van Claron McFadden

Bestel kaarten

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178