Nieuw programma 2020, tot en met juli

Het nieuwe programma voor de eerste helft van 2020 ligt voor u klaar! De Vincentiuskerk in Velp wordt ook in 2020 weer gevuld met inspirerende kunst. Graag nodigen wij u uit om te komen genieten van prachtige exposities en mooie concerten. Bekijk de uitgebreide informatie op de website, of download hier de PDF met het beknopte overzicht. Noteer deze data alvast in uw agenda.

Exposities van hoog niveau
De vrijwilligers van de kunstcommissie hebben 9 zeer uiteenlopende exposities samengesteld. Alle kunstuitingen komen aan bod: textiel, keramiek, schilderkunst en grafisch werk. Maar zeker ook fotografie, beeldhouwkunst en installaties. Zo’n 26 kunstenaars, waaronder ook een groep ‘jong talent’ in april, tonen maandelijks hun kunst. Wellicht zit er iets voor u tussen? De meeste kunstenaars zijn aanwezig en verkopen hun werk ter plekke.

De mooiste concerten
Ook muzikaal is er een breed aanbod: klassiek, wereldmuziek, jazz en het lichtere muziekgenre. De bekendste artiesten zijn wel Eric Vloeimans en Tuur Florizoone, op 29 maart. Maar ook ‘jong top talent’ komt op 26 april voor u spelen. En na afloop is er altijd gelegenheid om gezellig na te kletsen. Wie weet kunt u de muzikanten dan nog spreken en uw cd laten signeren!

Bezoekersinformatie
De exposities zijn in het weekend van 11.00 tot 17.00 uur gratis te bezichtigen.
Alle concerten zijn op een zondagmiddag, vanaf 14.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website www.kunstinhetkerkje.nl.

Kunst in het Kerkje ligt aan de Pastoor Loefsweg 1 in Velp bij Grave.
Volg ons ook via Facebook, Instagram en Twitter.

Delen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178