2 T/M 17 MEI 2020 • ZA + ZO 11-17 u 
Peterjan Prinsen
en Teo Baehler
SCHILDERIJEN EN BEELDEN

Peterjan Prinsen (1954)
SCHILDERIJEN

Opgeleid als vakfotograaf heeft Peterjan Prinsen aan de Kunstacademie ontdekt dat hij als kunstschilder anders en beter uiting kan geven aan zijn gevoelswereld. Hij is geboeid door diepte, contrast, geometrische vormen en een combinatie van figuratieve en abstracte elementen. Zijn werk roept een mystieke en soms ongemakkelijke en unheimische sfeer op.


https://pjprinsen.nl/over-mij/ 

Teo Baehler 
BEELDEN

Teo Baehler is beeldend kunstenaar en architect. Hij is opgeleid aan het Centro Scolastico per le Industrie Artistiche CSIA Lugano CH en aan de Academie voor Bouwkunst Tilburg AvBT NL. Teo is opgevoed in de Germaanse cultuur door zijn Duits-Zwitserse ouders en gevormd binnen de Latijns georiënteerde cultuur uit Zuid-Zwitserland, het landsdeel waar hij is opgegroeid. Zijn aard is buitengewoon nieuwsgierig, hij is op zoek naar verwondering en is gefascineerd door sfeervolle composities.
Teo bewerkstelligt veranderingsprocessen door het combineren van ongelijksoortige materialen (het rationele deel) die gaandeweg bewerkt worden met bedachte technieken naar gelang zijn emotie op dat moment. Zijn Dynamics stop-motion films zijn sfeervolle kronieken van deze intieme onderzoeken.
De sculpturen, gemaakt uit uiteenlopende materialen, komen volstrekt intuïtief tot stand en nemen bewust afstand van dagelijkse conventies.Zijn ambitie is het ensceneren van zijn fantasiewereld, zijn ongefilterde emotie en verwondering.
Teo: ‘Ik leg mijn gevoelswereld en onderbewustzijn bloot en geef er vorm aan met ernst en humor’.

www.teobaehler.com

Delen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178