Verwacht 2020

4 T/M 5 Apr 2020

Fotocollectief f/4: AFGELAST

Wat hen bindt zijn de gezamenlijke interesses en visie op fotografie, wat resulteert in fotobesprekingen, bediscussiëren van nieuwe technieken. Zij hebben gezamenlijke maar ook uiteenlopende interesses, dat inspireert en haalt de anderen uit de comfort zone. Zo dagen ze elkaar uit om telkens ander en beter werk te maken.

10 T/M 13 APR en 18 T/M 19 Apr 2020 met goede vrijdag en pasen

Expositie Jong Talent: AFGELAST

Een bijzondere expositie waarbij jonge kunstenaars zijn uitgenodigd om hun werk te laten zien en toe te lichten. De exposanten zijn alumni uit verschillende academies van Nederland en staan aan het begin van hun loopbaan. Dit jaar hebben we vijf kunstenaars uitgenodigd uit Den Bosch, Utrecht en Arnhem: Marloes Vreeswijk, Lydia Duijmelinck, Femke van Eijnthoven, Dionne van Dun, Chantal Linssen.

2 T/M 17 mei 2020

Peterjan Prinsen en Teo Baehler: AFGELAST

Peterjan Prinsen is geboeid door diepte, contrast, geometrische vormen en een combinatie van figuratieve en abstracte elementen. Zijn werk roept een mystieke en soms ongemakkelijke en unheimische sfeer op. Teo Baehler maakt sculpturen van uiteenlopende materialen. Deze komen volstrekt intuïtief tot stand en nemen bewust afstand van dagelijkse conventies. 

20 jun T/M 5 jul 2020

Betsy Klabbers

Betsy Klabbers (Overasselt, 1958) heeft een speciale voorliefde voor het schilderen van groentestillevens volgens de klassieke schilderkunst. Tijdens haar opleiding heeft ze de realistische schilders van rond 1900 en hun navolgers leren kennen, hetgeen haar sterkt tot voorbeeld en inspiratie.

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178