Exposeren in het kerkje?

Bent u beeldend kunstenaar en wilt u exposeren? Stuur ons dan representatieve foto's van het werk wat u wilt exposeren, eventueel een link naar uw website, achtergrondinformatie over uw loopbaan, uw kijk op kunst en de ideeën achter uw werk. Dit kan per e-mail naar de commissie beeldende kunst via: exposities@kunstinhetkerkje.nl. Onze commissie beeldende kunst beoordeelt uw werk en bericht u over haar besluit. 

Exposities worden vaak in blokken van twee of drie achtereenvolgende weekeinden geprogrammeerd, op vrijdagen, zaterdag en zondag van 11–17 uur. We stellen het op prijs als de exposant zo mogelijk zelf aanwezig is en een voor publiek vrij toegankelijke opening organiseert.

De kosten voor de huur van het kerkje bedraagt € 375,00 voor 3 weekenden. Wilt u uw expositie aanvullen met een workshop of lezing in het weekend of op een doordeweekse dag, dan is dat in overleg mogelijk. Laat u het ons dan op tijd weten in verband met de nieuwsverspreiding. Er wordt geen courtage in rekening gebracht. Exposeren met anderen of alleen is mogelijk. U kunt dan de kosten delen.

Wat kunt u van ons verwachten?
In het kerkje is verwarming, toilet en een keukentje aanwezig met servies, thermoskannen, koffiezetapparaat, waterkoker, klein koelkastje, drie grote tafels en stoelen voor ongeveer 80 personen. Er is goede verlichting voor de kunsVtwerken. Er mag niets op de wanden geplakt worden; naamkaartjes/prijzen tegen de lijsten plakken en/of printen op A- 4tje.

 Media:
• Wij zorgen voor verspreiding vanposters in gemeente Grave e/o.
• Wij zorgen voor nieuwsbrief naar 750 vrienden
• Pdf van de poster kan worden toegestuurd om als uitnodiging te worden gebruikt voor uw eigen netwerk.
• Persbericht wordt verstuurd naar regionale media. Daarnaast wordt actieve promotie door de kunstenaar zelf op prijs gesteld.

Na overeengekomen te zijn wanneer uw expositie gaat plaatsvinden dient het contract binnen 3 weken ondertekend te worden teruggestuurd en de huur overgemaakt. We ontvangen dan ook graag een tekst over u, uw werk, wat u gaat exposeren (beelden, fotografie, etc.) en twee hoge resolutie foto’s voor onze Website en persbericht. Het liefst een foto van een kunstwerk en een foto waar u met uw werk opstaat.

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178