26 JUN T/M  11 JUL 2021 • ZA + ZO 11-17 u • GEANNULEERD
Afke van Halen en Claire Poutsma 
BEELDEN EN SCHILDERIJEN

Afke van Halen 
BEELDEN

Afke van Halen maakt beelden van hout waarbij de natuur leidend is; het cyclische proces van de natuur. De beelden van hout zijn vergankelijk, natuurlijk en speels: wat dient zich aan in de natuur en wat wil getoond worden. Afke maakt vrij werk en in opdracht, zoals gedenkbeelden, beeld uit eigen tuin, boombeelden. Zij heeft dit jaar de ontwerpwedstrijd gewonnen in Zwolle. Het kunstobject staat in de hal van het stadskantoor aan het Lübeckplein en vormt een reflectie op artikel 1 uit de grondwet, welke gaat over het discriminatieverbod.

https://www.afkevanhalen.nl/

Claire Poutsma
SCHILDERIJEN

Claire Poutsma is landschapsschilder en maakt portret in opdracht. Zij iheeft haar opleiding genoten  op de Klassieke Academie Groningen en Design Academy Eindhoven.

Claire schildert haar omgeving, vooral landschappen. Het heerlijke bosrijke gebied waarin ze woont wil ze, voordat het verandert, vastleggen. De mystieke sfeer van schaduwrijke plekken in het bos, afwisselend met open vlaktes bij rivieren, vind ze geweldig. Ze probeert u de sfeer hiervan te laten zien door lichtval, beweging en kleurgebruik.

https://www.clairepoutsma.nl/

Delen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178