24 OKT T/M 8 NOV 2020 • ZA + ZO 11-17 u/geannuleerd
Olga Sengers en Hilde Klomp
SCHILDERIJEN EN BEELDEN

Olga Sengers

Olga schildert al haar hele leven. Schilderen is haar grote passie. Ze wil met haar schilderijen vooral mensen raken en emoties in beeld brengen. Om dat te bereiken kiest ze voor een grote rijkdom aan kleuren in een stijl die zowel expressief is als intuïtief.
Olga zet graag gemengde technieken in; ze maakt gebruik van acrylverf, pastelkrijt maar ook bijvoorbeeld collagetechnieken. Daarnaast schildert ze ook aquarellen. Ze schildert tegenwoordig veel portretten en het valt op dat veel mensen zichzelf herkennen in een bepaald portret, afhankelijk van de expressie die het portret heeft.
Daarnaast heeft ze landschappen geschilderd, meer of minder geabstraheerd.

Hilde Klomp 

Hilde Klomp ’s kennismaking met beeldhouwen werd gelegd bij een vijfdaagse cursus bronsgieten in 2004. Daarna was er veel belangstelling voor haar werk en exposeert ze in binnen- en buitenland waarbij ze in 2009 op de Biënnale Chianciano de Terme (Italië) winnaar werd van de eerste prijs (ex aequo) van de Leonardo da Vinci award 2009 voor beeldhouwen. Met beeldhouwen, foto- en videowerk wil ze laten zien hoe ogenschijnlijk simpele dingen mooi kunnen zijn. De beweging en de menselijke gestalte zijn haar grootste inspiratiebronnen. In 2019 studeerde ze af aan de kunstacademie op het thema: vergankelijkheid.  Op dit moment specialiseert ze zich op de academie in het vrije werk. Tot 2018 combineerde ze haar werk als personeelsadviseur bij de Rechtspraak met het kunstenaarschap. Hilde Klomp werkt vanuit haar huis in Nijmegen. www.hildeklomp.nlwww.hildeklomp.nl

Delen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178