2 T/M 17 NOV 2019 • ZA + ZO 11-17 u

Annemiek Collin, Susan de Kruiff en Rob Thuis
SCULPTUREN, FOTOGRAFIE, FOTO-ANIMATIES


Annemiek Collin
beeldend kunstenaar / docent 

opleiding: Kunst Academie Maastricht, ruimtelijk-plastisch vormgeven / Academie voor Beeldende Kunst Arnhem 

Annemiek maakt sculpturen van brons, keramiek, metaal, en combinaties van deze materialen. Haar beelden zijn geïnspireerd door natuur en architectuur. Ze speelt met beweging, groei, beschutting. Zoekt spanning en harmonie. Dit leidt tot sprekende beelden waarin lijnenspel samengaat met architectonische elementen. Met overgangsmomenten in kracht en verstilling. 

www.annemiekcollin.nl 

Susan de Kruiff
beeldend kunstenaar / fotografisch vormgever 

Opleiding: koninklijke academie van beeldende kunsten Den Haag 

Susan de Kruiff fotografeert als beeldend kunstenaar op het eerste gezicht alledaagse voorwerpen en situaties. Ontdaan van alle franje hebben zij te maken met de essentie van het bestaan. Heden en verleden speelt zij tegen elkaar uit. Waarbij het onuitgesprokene en onzichtbare net zo belangrijk is als de getoonde werkelijkheid. De foto’s zijn boeiende stiltemomenten. Een begin van intensief kijken en ervaren. Het begin van een eigen beleving voor de kijker. 

www.susandekruiff.com

Rob Thuis
beeldend kunstenaar / projectmaker 

Opleiding: Akademie voor Beeldende Kunsten Arnhem, afdeling Vrije Vorming 

Rob Thuis is beeldend kunstenaar. Het belangrijkste thema in zijn werk is het veranderen van de ervaring van mensen in een ruimte. Hij stuurt de ervaring de kant op die hij wil. zonder dat de toeschouwer zich verloren voelt. De laatste jaren maakt hij series foto’s. Deze worden bewerkt, gekleurd en op volgorde geplaatst. Voorzien van muziek en een speciale overgang levert dit een filmische wandeling op. Een wandeling, niet alleen door het gebied, maar vooral in het hoofd van de toeschouwer. 

www.robthuis.nl 

 

Delen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178