10 JUNI • 14.00-16.30 u

Kunstadvies

Kunstadvies is bedoeld voor amateur kunstbeoefenaars uit de omgeving en daarbuiten. Je hoeft geen ervaren schilder, beeldhouwer, of zo te zijn. Op deze middag kun je komen met je schilderwerk, keramiek, foto’s of tekeningen. Ook als je les hebt is het fijn om feedback te krijgen van iemand anders dan je eigen docent. 


Theo Poel en Dagmar Baars zijn twee academie docenten en zullen de meegebrachte werken bekijken en de deelnemers van advies zijn. 

Theo Poel is Beeldend kunstenaar (schilder). Hij heeft gewerkt als docent aan de Willem de Kooning Academie Rotterdam en de Design Academy Eindhoven. Hij heeft les gegeven in Tekenen, presentatietechnieken en communicatie.
Theo heeft jarenlang een amateurschildergroep begeleid in Rotterdam, en via de WdK academie vele jaren zaterdagcursussen voor liefhebbers gegeven.
 
Dagmar Baars maakt monoprints (druktechnieken) en tekeningen (ook illustraties). In haar lessen begeleidt ze niet alleen studenten die in 2D werken, maar ook binnen andere disciplines zoals fotografie. Maar haar expertise en (technische)kwaliteiten liggen deze voornamelijk op het platte vlak; dus tekenen, schilderen, prints, illustratie.
Dat wil niet zeggen dat ze binnen andere disciplines niet kan praten over beeld en concept. Dus als je een mening wilt over je keramiek, foto of beeldhouwwerk, schroom niet om met Dagmar en Theo een gesprek aan te gaan en hun mening te vragen.


Marcel Proust heeft gezegd: ‘de ware ontdekkingstocht bestaat niet uit nieuwe landschappen, maar uit het hebben van nieuwe ogen.’ Kunstadvies draagt daartoe bij. Laat weten dat je wilt komen en vermeldt het soort werk via 'contact' op deze website of exposities@kunstinhetkerkje.nl. Dit evenement is gratis.

Delen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178