22 JULI T/M 6 AUG 2017 • ZA + ZO 11-17 u

Bart Lebesque en Willem van Wanrooij  
BEELDEN EN SCHILDERIJEN


Bart Lebesque
Metaalkunstenaar Bart Lebesque combineert gave ideeën, bijzonder materiaal, vakmanschap en de nieuwste technieken tot een bijzonder eindproduct. De liefde voor staal, metaal, roest en alles wat daarmee te maken heeft spat van zijn werk af. Zijn passie drijft hem op zoek naar de nieuwste technieken, innovaties en bijzondere creaties.

Creatieve autodidact
Het begon allemaal met een droom. Dingen maken die je echt mooi vindt en daarvan kunnen leven. Organisch en rauw, opgaand in de natuur. Dingen die eigenlijk niet kunnen, die een ander niet aandurft, en toch lukken. Geboren uit een onbedwingbare drang om buiten de lijntjes te kleuren, anders te zijn, niet in een hokje te passen. Zonder kunstopleiding, volgens zijn eigen regels. Met een oog voor creativiteit, kwaliteit en vakmanschap, met een passie voor puur staal.

Basis in de techniek
Bart heeft jaren technische ervaring, van mechanisatie tot industriële techniek. Nu combineert hij zijn liefde voor metaal en bijzondere metaalbewerking met die technische kennis, door telkens weer te werken aan bijzondere metaalprojecten. Met zijn uitstekende basis in de techniek, zorgt hij niet alleen voor een creatief en kunstzinnig werk, maar ook voor metaalkunst die technisch hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap uitstraalt.

Website Bart Lebesque

Willem van Wanrooij

De schilderijen van Willem van Wanrooij gaan over kleur, textuur en schilderen zelf. De kiekjes die hij schiet tijdens zijn natuurwandelingen worden op zijn atelier omgezet in verf. Van dichtbij ziet men een onherkenbare chaos van verf, maar van een afstandje verandert deze abstractie op de vierkante centimeter van lijnen en vlakken in vertrouwde beelden van wilde kruiden, bloemen danwel bosgezichten.

Delen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178