Fotograaf: Albert Hofman Titel: Uit de serie: ‘Faces of Nepal’

1 T/M 16 APRIL 2017 • ZA + ZO 11-17 u

Fotoclub De Soos  
Fotografie

Fotoclub De Soos bestaat zes jaar en is onderdeel van de in 1788 opgerichte maar springlevende Graafse Sociëteit Tot Nut ende Vermaeck. In die zes jaar maakten de fotografen progressie. Dat willen ze laten zien. In de sfeervolle ambiance van het Kunstkerkje in Velp (bij Grave) komen hun geselecteerde foto’s volledig tot hun recht.

Tijdens de expositie zijn ruim 30 foto’s te zien van 21 fotografen. Els Pijnappels maakte deel uit van de selectiecommissie: “Er zitten potverdorie een aantal schitterende foto’s bij! Ik sta ervan te kijken dat die uit onze club komen! De foto’s geven een heel mooi beeld van waar de fotografen mee bezig zijn. Een bijzonder gevarieerd beeld bovendien: Mooie landschappen, natuurfoto’s, macrofoto’s, maar er is ook abstracte fotografie, straatfotografie en sportfotografie te zien. De externe vakfotograaf die mee selecteerde gaf aan dat we trots mogen zijn op wat we laten zien.”

Fotoclub De Soos exposeerde in de zomer van 2015 in een toen leegstaand pand aan de Hoofdwagt in Grave. De expositie ‘Grave van Boven’ werd door veel mensen bekeken en gewaardeerd.  Zomer 2016 deed de fotoclub met een aantal foto’s mee aan een Pop-Up project in Grave. Met de expositie in het Kunstkerkje geeft deze actieve fotoclub opnieuw een fraai visitekaartje af.  

Delen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178