24 sept t/m 9 okt 2016 • ZA + ZO 11-17 u

Ine van Gaalen  
KERAMIEK 

DE ELEMENTEN

Ine van Gaalen (Ewijk, 1959) is keramist en eigenaar van keramiekatelier TerrAzul. Ze woont en werkt in Wijchen. Vijfendertig jaar geleden is ze opgeleid tot pottenbakker.

Ine’s keramiek voor deze expositie is veelal abstract, driehoekig en robuust van vorm. De keramiek wordt afgesloten met bijzonder gevormde dekseltjes. Daarin zijn vaak organische objecten, zoals takjes, stenen, stukken metaal of mineraal verwerkt die onder invloed van de elementen hun verweerde oppervlak kregen.
Zo wordt in haar werk  het robuuste verbonden met het fragiele, verweerde en aangetaste.

Meer informatie vindt u op www.terrazul.nl

Ria Tharner
FOTOGRAFIE + RUIMTELIJK WERK

DE ELEMENTEN

Ria Tharner (Almelo, 1961) is beeldend kunstenaar. Ze woont en werkt in Nijmegen. Ze heeft de opleiding Creatief Therapie beeldend vormen gedaan en Tuin- en Landschapsarchitectuur bij Linnartz.

De Waal is een bron van inspiratie voor Ria. Ze komt dagelijks in de uiterwaarden aan de rafelranden van Nijmegen. In Ria’s gelaagde en diffuse foto’s toont de werkelijkheid die we vermoeden zich aarzelend in subtiele kleuren en vormen. In haar ruimtelijk werk zoekt ze intuïtief naar verbindingen en vormen die recht doen aan de sfeer van het materiaal en haar eigen ervaringen tijdens de wandelingen.

Meer informatie vindt u op www.waalbeelden.nl

Delen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178