ZONDAG 26 maart 2023 • 14.00 uur

Michelle Sweegers (harp) en Mireya Derksen (zang)
klassiek, 

Een content titel

Entree € 16,00

Bestel kaarten

Op zondagmiddag 26 maart 2023, treden jongtalenten Michelle Sweegers (harp) en Mireya Derksen (zang) op het Vincentiuskerkje in Velp bij Grave. Het concert begint om 14.00 uur. De locatie is het Kerkje Velp, Pastoor Loefsweg 1 in Velp bij Grave. 

Michelle Sweegers (harp)
Voor de pauze zal Michelle Sweegers (1997) een programma verzorgen. Zij werd geboren in Tilburg en begon op zevenjarige leeftijd met het bespelen van de harp. Ze heeft bij verschillende instituten lessen gevolgd. Zo heeft ze eerst op de Academie Muzikaal Talent in Utrecht gezeten waar ze lessen volgde bij Erika Waardenburg. In juni 2018 heeft ze haar Bachelor-diploma behaald met grote onderscheiding aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Sophie Hallynck. In september 2018 is ze begonnen aan het Conservatoire National Superieur de Musique et de Danse de Lyon waar ze studeerde bij Fabrice Pierre, Sylvain Blassel en Park Stickney. Daarnaast treedt ze regelmatig op bij verschillende soorten gelegenheden in binnen- en buitenland. Ze heeft ervaring opgedaan in verschillende soorten bezettingen; als soliste, in kamermuziekbezetting, in het orkest en als soliste vóór het orkest. Ook heeft ze al bij meerdere radio- en tv-programma’s mogen optreden waaronder Podium Witteman, Radio NPO4 ‘De Muziekfabriek’ en De Wereld Draait Door.

Filmpje
Website 

Mireya Derksen (zang)
Mireya Derksen (2001) zingt al vanaf haar vierde voor publiek en begon op haar negende met klassiek zangles. Met elf jaar won ze Beuningen Kids Got talent, deed ze mee met Kinderen voor Kinderen en de tv audities van het Junior Songfestival. Naast klassiek zangles, volgde ze ook lessen in musical (o.a. bij de Babette Labeij Academie), muziektheater en acteren. Tijdens haar tienerjaren zong ze als soliste in concerten met koren, was een aantal keren gastzangeres bij pianist Laurens van Rooijen en soliste in 5 acrobatische theatershows. Ze zat in de Jong Talent Klas (vooropleiding) van Artez conservatorium en had zangles van Elena Vink.
Mireya heeft een stembereik van bijna vier octaven en zingt een breed repertoire van voornamelijk klassiek/classical cross-over, maar maakt ook uitstapjes naar andere muziekgenres. Ze houdt van het mixen van muziekstijlen; zo is het eigen magische nummer ‘Siren’s Tune’ een mix van epische muziek, symfonische rock met een klassiek tintje. Ook switcht ze met gemak van het klassieke ‘Nessun Dorma’ (volgens haar één van de mooiste opera stukken) naar een popballad. Kortom een veelzijdige zangeres met een authentieke sound.

Filmpje
Website


Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178