ZONDAG 25 APRIL 2021 • 14.00 uur

Jong Talent • Michelle Sweegers en Mireya Derksen
KLASSIEKE MUZIEK 

Entree € 16,00

Bestel kaarten

Op deze middag staan twee jonge talenten in de klassieke muziek op ons podium.

Michelle Sweegers (harp)
Michelle Sweegers (1997) werd geboren in Tilburg en begon op zevenjarige leeftijd met het bespelen van de harp. Ze heeft bij verschillende instituten lessen gevolgd. Zo heeft ze eerst op de Academie Muzikaal Talent in Utrecht gezeten waar ze lessen volgde bij Erika Waardenburg. In juni 2018 heeft ze haar Bachelor-diploma behaald met grote onderscheiding aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Sophie Hallynck. In september 2018 is ze begonnen aan het Conservatoire National Superieur de Musique et de Danse de Lyon waar ze studeerde bij Fabrice Pierre, Sylvain Blassel en Park Stickney. Momenteel zit ze in haar laatste jaar van haar Master aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen waar ze les krijgt van Miriam Overlach.
Michelle heeft als soliste al diverse prijzen gewonnen bij verschillende nationale en internationale concoursen. Enkele daarvan zijn het Prinses Christina Concours, Concours International de Harpes in Limoges, Rosa Spier Concours en het International Harp Competition Felix Godefroid.
Daarnaast treedt ze regelmatig op bij verschillende soorten gelegenheden in binnen- en buitenland. Ze heeft ervaring opgedaan in verschillende soorten bezettingen; als soliste, in kamermuziekbezetting, in het orkest en als soliste vóór het orkest. Ook heeft ze al bij meerdere radio- en tv-programma’s mogen optreden waaronder Podium Witteman, Radio NPO4 ‘De Muziekfabriek’ en De Wereld Draait Door.

Youtube 
Website

Mireya Derksen (zang)
Mireya Derksen (2000) uit Beuningen staat al vanaf haar 9e op het podium: zingen is haar grootste passie. Inmiddels is ze gestart in de Jong Talentklas van Artez conservatorium. Als jonge sopraan met een stembereik van meer dan 3 octaven zingt ze een breed repertoire van populair klassiek (Nessun Dorma, O Mio Babbino Caro), pop classic (Andrea Bocelli), filmmuziek, musical tot pop balads (Whitney Houston, Christina Aguilera). Ze heeft een eigen nummer 'Ticket to Mars' uitgebracht en heeft al veel studio-ervaring. In 2017 werd ze geselecteerd voor het Prinses Christina Compositie Concours met haar eigen geschreven compositie 'Golden Snowflakes' en in 2018 voor de 2e keer als jong zangtalent geselecteerd voor het open podium van ‘Klassiek op het Amstelveld’.
Naast haar eigen optredens, zingt ze als jonge soliste in concerten: solo en met koor en in duetten met Mark Enthoven van Rob Hazenberg. Ook heeft ze in een concert van Laurens van Rooijen een van zijn nummers mogen uitvoeren. Haar tv-ervaring heeft ze opgedaan bij Omroep Friesland (live tv-uitzending waarin ze beide pop als klassiek zong), de verschillende tv-audities voor het Junior Songfestival met haar eigen geschreven liedjes en in 2017 bij RTL Duitsland in het tv-programma ‘Das Supertalent’.

Youtube
Youtube  
Website

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178