ZONDAG 26 JAN 2020 • 14.30 uur

Duo Belem
GEÏMPROVISEERDE MUZIEK

Entree € 16,00

Bestel kaarten

Twee jaar geleden creëerden Didier Laloy en Kathy Adam ‘Belem’, een atypisch duo met diatonische accordeon en cello. Beide briljante muzikanten kennen elkaar al lang. Ze hebben in heel Europa opgetreden met de groep 'Panta Rhei' en hebben het podium gedeeld bij vele andere gelegenheden, waaronder Didier's eigen projecten ‘Didier Laloy Invites’, [Pô-Z] s, Noir's en Nonsens. Ook hebben ze ieder een eigen muzikaal verleden solo en in andere gezelschapen.

Als Belem brengen Didier Laloy en Kathy Adam een frisse, eigentijdse benadering van een melange van gevestigde muzikale tradities. Decennia lang hadden Didier Laloy en Kathy Adam het idee besproken om te experimenteren met een nieuw type kamermuziek die hun gedeelde en gescheiden muzikale klankwerelden en levenservaringen zou inkapselen. Belem vangt een nieuwe sound en spirit voor de 21ste eeuw met respect voor zijn folk, tango en klassieke roots.

Het resultaat is zowel reflecterend als gespannen, sensueel en sterk ritmisch, melancholisch en snel, spontaan en overwogen. De charismatische fysieke aanwezigheid van het duo, gecombineerd met zijn unieke muzikale stijl, trekt zijn publiek aan en neemt hen mee op een magische, muzikale reis.

Website

YouTube

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178