ZONDAG 22 DEC 2019 • 14.30 uur

Beth & Flo
KLASSIEKE MUZIEK - JONG TALENT

Entree € 16,00

Bestel kaarten

Rachtime

Twee pianistes die aan een concert hun eigen wervelende draai geven. Virtuoos, muzikaal en flink eigenwijs, dát zijn Beth & Flo!

Ze studeerden af in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze ontdekten dat ze graag samen op het podium staan. Nu maken ze furore met theatrale concerten waarin de muziek moeiteloos wordt omspeeld met humor, actie en verrassingen. Tegelijkertijd zijn Beth & Flo bloedserieus – in hun passie voor klassieke muziek én in hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen.

In Rachtime zoeken Beth & Flo de verbinding op met hun publiek. Want wie zijn dat eigenlijk, die vrolijke meisjes die zo eensgezind vierhandig kunnen spelen, maar die ook niet schuwen hun klauwen in het klavier én in elkaar te zetten...? Maak kennis met Beth & Flo en de muziek die ze meebrengen: het energieke stuk The Aftermath van de jonge Nederlandse componist Ruben Naeff, werken van Rachmaninov, Gershwin en Saint-Saëns, en het beroemde symfonische gedicht De Moldau van Smetana in diens eigen bewerking voor piano quatre-mains.

Beth & Flo: klassiek met theatrale charme’ – Haarlems Dagblad
“Prikkelende verbeeldingskracht en aanstekelijke overgave” – Leeuwarder Courant
(…) het verfrissende pianoduo Beth & Flo, dat opereert op de scheidslijn tussen hoogwaardig klassiek en lichtvoetig cabaret’ – Wenneke Savenije in De Nieuwe Muze, juni 2019

Spel: Elsbet Remijn & Claudette Verhulst
Regie: Elisabeth Boor
Meer info: www.bethflo.com

YouTube

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178