ZONDAG 28 OKT 2018 • 14.30 uur

Concert Trio Massot, Florizoone & Horbaczewski 
JAZZ

Entree € 15,00

Bestel kaarten

Buiten de lijntjes kleuren
Trad accordeonist Tuur Florizoone vorig jaar nog op met sopraanzangeres Claron McFarren in ons Kunstkerkje, nu keert hij terug omringd door twee andere muzikanten en met een geheel andere soort muziek. Daarmee laat hij zijn veelzijdigheid en vakmanschap zien. Samen met Marine Horboczewski op cello en Michel Massot op tuba, euphonium en trombone. Een bijzonder samengaan van muziekinstrumenten geeft ook bijzonder muziek: eigen geïmproviseerde muziek.

Zacht en stevig
Florizoone deed veel ervaring op in traditionele muziek en folk, Marina Horboczewski heeft haar roots liggen in de klassieke muziek en Michel Massot in de jazzwereld. En daar is de mix uit ontstaan, uit die verschillende achtergronden.
Dit Belgische trio klinkt soms broos en subtiel om vervolgens over te stappen op stevig en frivool. Ons Kunstkerkje kan dat allemaal aan, er is ruimte genoeg voor deze diversiteit aan klanken. Kortom: een bijzonder concert dat moeilijk met woorden is uit te leggen, niet in een ‘hokje’ van een bepaalde muziekstijl is te plaatsen en daarom zeker het bijwonen waard. Een middag lekker buiten ‘buiten de lijntjes’ kleuren.

YouTube

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178