ZONDAG 25 NOV 2018 • 14.30 uur

JP den Tex en Yvonne Ebbers 
AMERICANA

Entree € 15,00

Bestel kaarten

‘JP den Tex is één van Nederlands meest begenadigde singer-songwriters. Hij is als de wijn, die met het klimmen der jaren alleen maar beter wordt. De eeuwige zoeker die zichzelf opnieuw probeert uit te vinden’  (Muziekblad OOR).

In april 2017 bracht singer/songwriter JP den Tex eindelijk weer een – inmiddels veel geprezen - studio album uit. ‘Wolf!’ behelst het wonderlijke verhaal van de Duitse pop-producer Gustav Wolfowitz, die van de ene op de andere dag zijn New-Yorkse glitter imperium verliest, doordat hij zijn vermogen in de handen van onbetrouwbare anderen heeft gelegd. Met de muziekbusiness gaat het slecht, hij is net zevenenvijftig geworden en zijn zoveelste relatie is op sterven na dood… “Wolf” verklaart zichzelf failliet en belandt tussen de zwervers en straatmuzikanten rond spoorwegstation Grand Central Terminal: hij heeft alleen nog zijn akoestische gitaar, zijn stem en zijn muts. Daar begint zijn hernieuwde kennismaking met die (andere) ‘American Dream’. Over dromers die het nooit zullen maken, maar toch blijven dromen, en zo het Grote Verlangen in leven houden. En daarmee de wereld draaiende…

Op zondagmiddag 25 november 2018 doet Wolf! het Kunstkerkje in Velp aan. JP’s muzikale partner in dit sfeervolle Americana liedjesprogramma is de Nijmeegse gitariste/mandolinespeelster Yvonne Ebbers.

Websites:
www.jp-den-tex.com
www.yebbers.nl

YouTube

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178