ZONDAG 16 DEC 2018 • 14.30 uur

Concert Olga Vocal Ensemble
RENAISSANCE TOT BARBERSHOP

Entree € 15,00

Bestel kaarten

Olga Vocal Ensemble is een Nederlands ensemble, in 2012 opgericht aan het Utrechts Conservatorium. Maar met zangers uit Nederland, IJsland, Engeland en Rusland en met muziek uit alle windstreken, een gezelschap met internationale allure. Het heeft al talloze succesvolle concerten in binnen- en buitenland op zijn naam staan, waaronder een maandlange tournee door de Verenigde Staten in 2017. Ook zijn de tournees door het onherbergzame IJsland vaste prik sinds het prille begin. Na een oproep op de nationale televisie heeft ze daar eens 13 Olga’s bij elkaar gekregen in één concertzaal. Voorts nam het in 2014 zijn eerste cd op, gevolgd door een tweede CD in 2016, werd het gecoacht door Paul Phoenix van de King’s Singers en adopteerde het een rode ketel als mascotte.

Bjarni Guðmundsson zingt eerste tenor, Jonathan Ploeg tweede tenor, Gulian van Nierop neemt de baritonpartij voor zijn rekening. Pétur Oddbergur Heimisson zingt eerste bas en Philip Barkhudarov zingt de allerlaagste noten. Alle vijf de leden zijn studenten van Jón Þorsteinsson in Utrecht.

Van Renaissance tot barbershop
Olga’s repertoire omvat minstens vijf eeuwen aan muzikale vreugde, van Renaissance tot barbershop. Olga beoogt haar publiek genot te bezorgen met ongebreideld plezier, drama, enthousiasme en gewoonweg prachtige muziek. Met de tournees naar IJsland, Duitsland, Frankrijk en Luxembourg en met vele concerten in Nederland zijn ze een hechte groep geworden die uitstekend op elkaar is ingespeeld. Met humor en enthousiasme pakken ze hun publiek in. Luister naar een paar van hun liedjes op Soundcloud.

YouTube

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178