Donderdagavond 25 juli 2024 – 20.00 uur

Muzaffar Muidinov (Rusland)
klassieke muziek

Muidinov Muzaffar (002)

Muzaffar Muidinov 

Entree € gratis

Reservering niet nodig

Muzaffar Muidinov begon zijn pianostudie op 7-jarige leeftijd. Hij studeerde eerst aan het Conservatorium van het P.I. Tsjaikovski Staatsconservatorium in Moskou onder leiding van professor Tatiana Direktorenko. Sinds 2012 studeert hij aan de Universiteit voor Muziek en Theater in Hamburg bij professor Evgeny Koroliov en momenteel rondt hij zijn masteropleiding af bij professor Hubert Rutkowski. 
Al op jonge leeftijd verwierf Muzaffar erkenning door het winnen van tal van prestigieuze concoursen en het opbouwen van een actieve concertcarrière in Rusland. Tijdens zijn verblijf in Moskou onderhield hij nauwe contacten met de Spivakov Foundation en nam hij deel aan tal van concerten voor de organisatie. Sinds het begin van zijn studie in Hamburg is Muzaffar een integraal onderdeel van het Live Music Now-project van de Yehudi Menuhin Foundation. Hij heeft een drukke concertagenda en treedt op in Oezbekistan. Duitsland, Italië, Oostenrijk, Polen, Spanje en Nederland. Door zijn samenwerking met het Baltic Youth Philharmonic Orchestra en het SV Symphony Orchestra heeft hij ruime ervaring opgedaan als pianist en begeleider.
Zijn successen omvatten het winnen van de Elise Meyer Foundation competitie in mei 2015 en het winnen van de 1e prijs op de Steinway Piano Sponsorship Competition in juni van hetzelfde jaar. 


Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178