19, 20 & 26 OKT 2019 • 11.00 - 17.00 UUR

Expositie Jong Talent

Ben jij een jonge kunstenaar die meer bekendheid wil of een begin wil maken hiermee? Geef je dan op voor dit evenement in Kunst in het Kerkje te Velp NB.

Voor het programma van 2019 organiseert KihK een evenement waarbij studenten en alumni onder de 40 jaar een groepsexpositie aanbieden voor twee weekenden. Dit kan aangevuld worden met workshops, debat of presentatie over je werk.

Het aanbod om deel te nemen aan de groepsexpositie komt voort uit het project ‘Oog en Oor voor Jongeren’ van de Stichting Kunst in het Kerkje bestaat uit 2 onderdelen: een muzikaal podium voor en door jonger publiek (< 40 jaar) en een expositie van beeldende/toegepaste kunst door getalenteerde (professionele) jonge kunstenaars. In samenwerking met conservatoria, kunstacademies en broedplaatsen wordt jong talent geworven, elkaars marketing aangewend, de programmering opgezet. De status is verkenning en experiment met de wens tot jaarlijkse opname in de reguliere programmering

De procedure is als volgt:
Kunstenaars melden zich aan om mee te doen aan de groepsexpositie voor Jong Talent. Uit de aanmeldingen zal KihK een selectie maken en de kandidaten uitnodigen om aan dit project deel te nemen.

Sluitingsdatum: 1 augustus 2019

Deelname aan dit project houdt in:
Een gezamenlijk en interessante groepsexpositie samenstellen voor de dagen 19, 20 en 26 oktober 2019 van 11.00 tot 17.00 uur
KihK biedt de expo ruimte gratis aan en voert de regie. Ook zorgt zij voor promotie en publiciteit via de regionale en social media, raamposters, websites en informeert vrienden en donateurs via 650 nieuwsbrieven.

De kunstenaars brengen hun werk in, maken misschien zelfs nieuw werk voor deze gelegenheid, denken mee in de samenstelling van de tentoonstelling en dragen hun steentje bij aan de promotie o.a. door inzet van eigen social media. En natuurlijk ben je de 3 expo dagen als artist zelf aanwezig of je spreekt met je collega’s af welke dagen je aanwezig bent. Tweemaal zullen je reiskosten worden vergoed. Eenmaal voor de inrichting en eenmaal voor het afbreken van de tentoonstelling. Kortom: een mooi aanbod voor een carrièreboost.

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op via exposities@kunstinhetkerkje.nl of info@kunstinhetkerkje.nl. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Delen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178