Project ‘Oog en oor voor jongeren’ | 23 JUNI T/M 8 JULI

Expositie 'Jong Talent'

Bijzondere expositie, waarbij jonge kunstenaars uitgenodigd worden hun werk te laten zien en toe te lichten. De exposanten zijn alumni van verschillende Nederlandse kunstacademies en staan aan het begin van hun loopbaan. Tijdens de expositie zullen zij hun werk toelichten en is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Houd tegen die tijd de website in de gaten welke kunstenaars op welke tijden gaan spreken. Deze expositie vindt plaats in het kader van het SKihK project ‘Oog en Oor voor Jongeren’ en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Rabobank Land van Cuijk en Maaslanden.

Het project ‘Oog en Oor voor Jongeren’ van de Stichting Kunst in het Kerkje bestaat uit 2 onderdelen: een muzikaal podium voor en door jonger publiek (< 40 jaar) en een expositie van beeldende/toegepaste kunst door getalenteerde (professionele) jonge kunstenaars. In samenwerking met conservatoria, kunstacademies en broedplaatsen wordt jong talent geworven, elkaars marketing aangewend, de programmering opgezet. De status is verkenning en experiment met de wens tot jaarlijkse opname in de reguliere programmering.

http://www.kunstinhetkerkje.nl/expositie/verwacht/

Culturele ANBI status


Goed nieuws voor u en voor Stichting Kunst in het Kerkje. De Stichting Kunst in het Kerkje is opgenomen in het  ANBI-register  (Algemeen Nut Beogende Instelling). De Stichting heeft de status van Culturele ANBI. [...]

Eerste Brabantse Open Kerkendag | 25 NOV 2017


Op zaterdag 25 en zondag 26 november zijn álle kerken in Brabant geopend. Met deze eerste Brabantse Open Kerkendag willen de initiatiefnemers de aandacht van een breed publiek vestigen op kerken als cultureel erfgoed. [...]

Walk of Wisdom


Wist u dat Kunst in het Kerkje een halteplaats is aan de  Walk of Wisdom route? Deze pelgrimsroute vanuit Nijmegen is 136 kilometer lang en komt langs prachtige plekken en door mooie landschappen. 

Meer weten?

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178