U kunt ons steunen

Vrijwilliger
Bij het organiseren van de concerten, lezingen en exposities kunnen we altijd hulp gebruiken. Denk daarbij aan activiteiten zoals het ophangen van posters en rondbrengen van flyers, het gereed zetten en weer opruimen van stoelen, het ontvangen van bezoekers, het schenken van een drankje tijdens de pauze, afwassen na afloop e.d. Kortom: handjes kunnen we altijd gebruiken.

Heeft u hiervoor belangstelling?
Vul dan het formulier in of neem contact met ons op: info@kunstinhetkerkje.nl

Vrienden van het Kerkje
Stichting Kunst in het Kerkje heeft een trouwe vriendenkring, waar we trots op zijn en die wij koesteren. Zij zorgen voor een jaarlijks stukje werkkapitaal, waarmee al die activiteiten in het Kerkje mogelijk worden. Wij zijn ze daar zeer erkentelijk voor.

Ook vriend worden?
Draagt u het Kerkje en/of de activiteiten in het Kerkje een warm hart toe, wordt dan ‘vriend’ of ‘hartsvriend’. Al deze vrienden ontvangen de speciale digitale nieuwsbrief en blijven hiermee op de hoogte van de vele activiteiten die Kunst in het Kerkje organiseert.

Vriend
Voor minimaal € 20 bent u vriend van het Kerkje. Daarvan worden wij, leden van de stichting Kunst in het Kerkje’ enthousiast en blijven al die leuke tentoonstellingen, concerten en andere activiteiten organiseren.

Boezemvriend
Voor minimaal € 50 bent u ‘boezemvriend’ van het Kerkje. Jaarlijks organiseren wij een vriendenborrel voor onze boezemvrienden, waarmee we u betrekken bij het wel en wee van de organisatie. En u krijgt altijd de gelegenheid kaarten te bestellen voor de concerten voordat ze in de openbare verkoop gaan. Een voorkeursbehandeling.

Wilt u vriend worden?
Vul dan het formulier in of neem contact met ons op: info@kunstinhetkerkje.nl

Sponsor
De Stichting Kunst in het Kerkje staat open voor sponsoring. U steunt ons door geld of andere middelen ter beschikking te stellen, of door het sponsoren van een concert of expositie, terwijl u tegelijkertijd uw organisatie promoot bij onze bezoekers. In ruil krijgt u publiciteit, bijvoorbeeld door het vermelden van bedrijfslogo of -naam op programmaboekjes of affiches. Daarvoor gaan we met u in gesprek. Sponsoring is altijd maatwerk en we horen ook graag uw ideeën hierover.

Wilt u sponsoren?
Vul dan het formulier in of neem dan contact met ons op via info@kunstinhetkerkje.nl

Versturen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178