U kunt ons steunen

Als vrijwilliger
Bij de muziekuitvoeringen en lezingen kunnen we altijd hulp gebruiken. Denk aan het gereed zetten en weer opruimen van stoelen, het ontvangen van bezoekers, het schenken van een drankje tijdens de pauze, afwassen na afloop.

Als vriend
We bieden ook dit seizoen weer een afwisselend programma wat mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van de Vrienden van de Stichting. Dankzij hun bijdrage kunnen wij musici laten optreden en beeldende kunstenaars een expositieruimte bieden.
U kunt al vanaf € 20 per jaar Vriend worden. Als dank ontvangt u de mogelijkheid een concert naar keuze uit de serie van komend seizoen te bezoeken (vermeldt dit bij uw bestelling).

Als sponsor
De Stichting Kunst in het Kerkje staat open voor sponsoring. U steunt ons door geld of andere middelen ter beschikking te stellen, of door het sponsoren van een compleet concert of expositie, terwijl u tegelijkertijd uw organisatie promoot bij onze bezoekers. In ruil krijgt u publiciteit, bijvoorbeeld door het vermelden van bedrijfslogo of -naam op programmaboekjes of affiches.

Als u de cultuur in Grave en omstreken een warm hart toedraagt en u wilt ons op een van bovenstaande manieren steunen, vul dan het formulier in.

Versturen

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178