Verwacht 2016-2017

9 T/M 24 SEP

Vasily Tryndyk en Frank Biemans

Vasily Tryndyk´s kunst laat zich moeilijk in woorden vangen. Het is niet puur illustratief, eerder een natuurlijke expressie van oude meesters met extravagante combinatie van kleuren. Frank Biemans heeft een niet aflatende drang tot creëren, waarbij het weerbarstige glas als materiaal zijn uitdaging vormt. Hij probeert het glas te ontdoen van zijn "schone of gelikte" imago.

7 T/M 22 OKT

Kees en Philip de Bruijn

Kees beschouwt hout als levend materiaal, een heel natuurlijke materie die een prettige rust uitstraalt. In zijn werk maakt hij vaak gebruik van de ‘natuurlijke’ begrippen vergankelijkheid, groei, vitaliteit. Philip's grote kleurrijke abstract-expressieve schilderijen communiceren zijn persoonlijke emoties. 

4 T/M 19 NOV

Anouk van Thiel en Léon Salet

“Gelukzoekers” is het thema waar de Gravenaren Anouk van Tiel en Léon Salet mee gaan exposeren! Anouk legt het accent op “verbinding” waarin thema’s als vriendschap, eenzaamheid, liefde een belangrijk item zijn. Léon legt zijn accent bij onder andere het vluchtelingenvraagstuk en met zijn werk geeft hij thema’s als overleven, hoop en verlangen aan.

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178