Verwacht 2017-2018

31 MRT T/M 15 APR

ToPé en Kieta Nuij

ToPé observeert mens, cultuur en natuur en creëert aan de hand van die observaties grafisch werk, schilderijen en objecten. Kieta Nuij verbeeldt mensen in brons. Zij geeft vorm aan allerlei facetten van het menselijk leven. 

26 MEI T/M 10 JUNI

Anook Cléonne

Regelmatig exposerend in grote steden van Europa, zoals Berlijn, nu in ons Kunst in het kerkje. Haar werkwijze richt zich op verwondering, ontroering en fascinatie voor het leven om haar heen. Hier ontstaat een wisselingwerking de zijn weg vindt naar tekeningen en beelden. 

23 JUNI T/M 8 JULI

Expositie Jong Talent

Bijzondere expositie, waarbij jonge kunstenaars uitgenodigd worden hun werk te laten zien en toe te lichten. De exposanten zijn alumni uit verschillende academies van Zuid-Nederland en staan aan het begin van hun loopbaan. Toch hebben verschillende deelnemers al naam kunnen maken door hun bijzondere werk of door prijzen te winnen. Meer informatie hierover vindt u te zijner tijd op onze website.

15 T/M 30 SEP

Meta Heemskerk

Meta houdt van de uitdaging om niet-textiele materialen op een textiele en om textiel op een niet-textiele manier te verwerken. Zij gebruikt bijvoorbeeld hamer en spijkers in plaats van naald en draad. Meer informatie hierover vindt u te zijner tijd op onze website.

6 T/M 21 OKT

Frits Ottens en Bob Lejeune

Frits Ottens: Het schaduwspel van licht en donker fascineert hem mateloos. De wisselwerking van kleuren en nuances in de natuur, de objecten en de mensen heeft hem van jongs af aan kunnen bekoren. Bob Lejeune is een kunstenaar die de schilderkunst al vroeg in zijn artistieke carrière inruilde voor oeroude traditie van de keramische techniek. Bob Lejeune is geen beeldhouwer, maar een beeldbouwer.

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178