Verwacht 2018-2019

2 T/M 17 FEBR 2019

Mieke Koenen en Ruud Harmsen

Mieke Koenen laat via haar schilderijen een mensbeeld zien dat een verademing is vergeleken bij al die strakke billen en borsten waarmee de reclame industrie ons bombardeert. Ruud Harmsen, daarentegen, is een veelzijdig kunstenaar met een liefde voor kunst en ambacht.

9 T/M 31 MRT 2019

KuBra

Ook dit jaar zal het kunstenaarscollectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) van de partij zijn met een groep Brabantse kunstenaars. Zij zullen met een gevarieerd aanbod komen van verschillende kunstdisciplines.

6 T/M 22 APRIL 2019 

3 Generaties Van Rossem

In deze gezamenlijke expositie van vier leden van de familie Ru van Rossem, zal duidelijk te zien zijn dat zij door Ru verbonden en geïnspireerd zijn. Zichtbaar zijn de overeenkomsten die zij met elkaar hebben, namelijk de gelaagdheid in het werk, de dynamiek en de inspiratie uit natuur en cultuur, ieder vanuit zijn eigen visie en techniek.

27 APRIL T/M 12 MEI 2019

Jacobine Bekkers en Carel Retera

De hoeden van Jacobine zijn eigenlijk niet echt hoeden, ze behoedenniet maar zijn een extreem accent op het hoofd van de drager die als het ware zichzelf binnen de omgeving verheft. De uitdaging van Carel Retera is om verder te kijken dan de afleiding van wat in eerste instantie opvalt en om het unieke zelf te vangen.

10 JUNI 2019

Kunstadvies

Dit bijzondere evenement wordt georganiseerd door Kunst in het Kerkje en is voor alle amateur kunstbeoefenaars. Op deze middag kun je komen met je schilderwerk, keramiek, foto’s of tekeningen. Twee academie docenten, Theo Poels en Dagmar Baars, staan voor je klaar om je werk te bespreken en opbouwend advies te geven. 

22 JUNI T/M 7 JULI 2019

Helma van de Elshout

Helma van de Elshout werkt met acrylverf op hardboard en voeg daar meestal pastelkrijt aan toe. Dit levert prachtige verstilde portretten op.

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178