Verwacht 2017-2018

4 T/M 19 NOV

Anouk van Tiel en Léon Salet

“Gelukzoekers” is het thema waar de Gravenaren Anouk van Tiel en Léon Salet mee gaan exposeren! Anouk legt het accent op “verbinding” waarin thema’s als vriendschap, eenzaamheid, liefde een belangrijk item zijn. Léon legt zijn accent bij onder andere het vluchtelingenvraagstuk en met zijn werk geeft hij thema’s als overleven, hoop en verlangen aan.

2 T/M 17 DEC

Niek Nagengast en Bea Evers

Niek Nagengast: ‘Wat ik als prachtig ervaar om me heen, wat me diep raakt, krijgt in innerlijke beelden de kleur en vorm die ik op papier of in materiaal uitdruk’. Bea Evers: ‘Als een vorm, houding of blik me raakt, kan dat het startpunt zijn voor een schilderij, maar ik geniet het meest als ik die beelden weer los kan laten en er mijn eigen interpretatie aan kan geven.

24 DEC T/M 7 JAN

Jacqueline Roelofs, Petra Teunissen en Hans Garritsen

Zeven beeldend kunstenaars uit Cuijk en omgeving exposeren. Wat hen verbindt is hun liefde voor de kunst. Wat hen onderscheidt is hun thematiek en stijl. Van 24 december 2017 tot en met 7 januari 2018 exposeren Jaqueline Roelofs, Petra Teunissen en Hans Garritsen. 25, 30 en 31 December is er geen expositie.

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178