Verwacht 2018-2019

7 T/M 22 SEP 2019

Hans de Raad en Wil van Lamoen

Hans de Raad zoekt een directe, eenvoudige en soms ook primitief aandoende vormgeving met hout. Wil van Lamoen gebruikt natuurlijke gedroogde materialen zoals bladeren zaden en vezels. Deze worden zorgvuldig vastgelijmd op paneel of doek. 

28 SEP T/M 13 OKT 2019

Roberto Cristofoli, Harrie Eijkemans en Rinus Pennings

Van jongs af aan wilde Roberto Cristofoli ‘beelden vangen’. Het creatief omgaan met lijnen, compositie en perspectief is er spelenderwijs ingekomen. Rinus Pennings' fotografie zijn vaak opnames van fragmenten van verval, van zee, strand, bomen of water. Harrie Eijkemans is geïnteresseerd in de kracht van de eerste schets.

19, 20 & 26 OKT 2019

Expositie Jong Talent

Voor het programma van 2019 organiseert KihK in oktober een evenement waarbij studenten en alumni onder de 40 jaar een groepsexpositie aanbieden voor twee weekenden. Jonge talenten kunnen zich hiervoor aanmelden.

2 T/M 17 NOV 2019

Annemiek Collin, Susan de Kruiff en Rob Thuis

Groepsexpositie van Annemiek Collin, Susan de Kruiff en Rob Thuis met sculpturen en fotografie. Rob Thuis verandert met zijn werk de ervaring van mensen in een ruimte. Susan de Kruiff zoekt de essentie van het bestaan met haar beelden. Annemiek Collin vindt spanning en harmonie via haar sculpturen.

30 NOV T/M 15 DEC 2019

Rob Streng en Hanneke Emens

Rob Streng was direct geboeid door abstracte en geometrische vormen waarbij sommige al terug te voeren zijn naar de oude steentijd (Paleolithicum). Hanneke Emens weet als veelzijdig kunstenaar haar ambacht en creativiteit met elkaar te combineren op het gebied van mode, etsen, schilderen en bronzen.

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178