ZONDAG 22 DEC 2019 • 14.30 uur

Beth & Flo
KLASSIEKE MUZIEK - JONG TALENT

Entree € 16,00

Bestel kaarten

Rachtime
Virtuoos, ‘retemuzikaal’ en flink eigenwijs. Twee pianistes, perfect op elkaar ingespeeld, die recitals geven vol humor en verrassingen. Klassieke muziek in een niet-klassiek concert, dát zijn Beth & Flo.

Ze studeerden af in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze ontdekten dat ze graag samen op het podium staan. Hun optreden houdt het midden tussen een traditioneel concert en een cabaretprogramma. Maar vergis je niet - Beth & Flo zijn pianistes om bloedserieus te nemen. Dat zijn ze zelf namelijk ook: bloedserieus in hun passie voor klassieke muziek én in hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen.

In hun voorstelling Rachtime, geregisseerd door Elisabeth Boor, zoeken Beth & Flo de verbinding op met hun publiek. Want wie zijn dat eigenlijk, die vrolijke meisjes die zo eensgezind vierhandig kunnen spelen, maar die ook niet schuwen hun klauwen in het klavier te zetten...? Maak kennis met Beth & Flo en met de muziek die ze meebrengen: het energieke stuk The Aftermath van de jonge Nederlandse componist Ruben Naeff, werken van Rachmaninov, Gershwin en Saint-Saëns, en het beroemde symfonische gedicht De Moldau van Smetana in diens eigen bewerking voor piano quatre-mains.
Kunst in het Kerkje biedt jaarlijks een podium aan jong talent. Beth & Flo is zo’n stel dat vol enthousiasme de toekomst tegemoet vliegen met hun talenten. Wij zijn zeer verheugd dat zij die kans aangrijpen met dit concert in ons kerkje.

Beth & Flo: klassiek met theatrale charme’
(Haarlems Dagblad)
‘Prikkelende verbeeldingskracht en aanstekelijke overgave’
(Leeuwarder Courant)

YouTube

Pastoor Loefsweg 1 Velp-Grave (NB) | info@kunstinhetkerkje.nl | RSIN/Fiscaal nummer: 816692178